Μενού
Το καλάθι σας
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Βοηθήματα Γυμνασίου για όλες τις τάξεις. Εκπαιδευτικό Υλικό και Λυσάρια για την Νέα ελληνική και Αρχαία ελληνική Γλώσσα, την Ιστορία, Μαθηματικών, Φυσικής, Βιολογίας, Γεωγραφίας, Θρησκευτικών, Πληροφορικής, Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών.

Τα σχολικά βοηθήματα του γυμνασίου στόχο έχουν να βοηθήσουν, στους μαθητές, τους γονείς και στους εκπαιδευτικούς. Όσον αφορά τις λύσεις των ασκήσεων και εργασιών ο μαθητής θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί να λύσει μόνος τους τις ασκήσεις και όπου δυσκολεύεται να συμβουλεύεται τα λυσάρια.


Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21550
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας:Τζαβάρας Νίκος Ι.Αυτό το βιβλίο γράφτηκε με την επιθυμία να βοηθήσει το μαθητή να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις του μαθήματος της Βιολογίας.Κάθε ενότητα του βιβλίου περιέχει:• Τη θεωρία με τη μορφή απαντημένων ερωτήσεων• Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού β..
14.70€
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Model: 4190
ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ ΣΤΕΕΡΓΟΣ-ΜΑΡΙΑΠλήρες βοήθημα για τη σωστή προετοιμασία των μαθητών της Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου στο μάθημα της Βιολογίας. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει παρουσίαση του περιεχομένου κάθε μαθήματος μέσα από ευσύνοπτα διαγράμματα και ερωτήσεις-απαντήσεις, απαντήσεις σε όλες τις ..
10.90€ 14.80€
Brand: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Model: 425518
Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΡΝΙΘΕΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΕΚΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑΜΑΡΙΑ ΚΕΚΚΟΥΤο νέο βοήθημα για τους Όρνιθες του Αριστοφάνη, με καθοδηγητική πυξίδα τη μεθοδολογία του νέου σχολικού Βιβλίου και με πρόθεση να ανταποκριθεί όσο γίνεται πληρέστερα στις νέες ανάγκες της διδακτικής πράξης, περιέχει: Ι. ΕΙΣΑΓΩΓΗ γύρω..
10.90€ 15.00€
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Model: 5197
ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: ΜΠΙΤΣΙΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,ΗΡΑΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗΤο βιβλίο αυτό ολοκληρώνει τη σειρά των "Γλωσσικών Ασκήσεων της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας" του Γυμνασίου (Α΄, Β΄, Γ΄ τόμοι). Το βιβλίο έχει ως πρωταρχικό σκοπό την εξοικείωση των μαθητών με την ιδιομορφία της αρχαίας γλώσσας, ..
9.80€ 14.30€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21522
ΕΚΘΕΣΕΙΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας:Καλαβρουζιώτου ΔήμητραΤο συγκεκριμένο βιβλίο στόχο έχει να βοηθήσει το μαθητή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ασκήσεων παραγωγής λόγου που εντάσσονται στο σχολικό βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας Γ’ Γυμνασίου.Ακολουθώντας την ύλη του σχολικού βιβλίου και τα θέματα α..
12.70€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 7445
Ερμηνευτικές αναλύσεις στα κείμενα νεοελληνικής λογοτεχνίας Γ΄ γυμνασίουΣυγγραφέας: Μερτίκα, ΘεοδώραΕκδότης: Εκδόσεις ΠατάκηΤο βιβλίο αυτό είναι ένα πλήρες βοήθημα για το αντίστοιχο σχολικό βιβλίο. Η νοηματική και ερμηνευτική ανάλυση των κειμένων που περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο δίνεται με απλ..
9.50€ 11.85€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21501
ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΕΛΕΝΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας: Θεώνη ΝτρίνιαΤο βιβλίο αυτό αποτελεί βοήθημα στο σχολικό εγχειρίδιο Δραματική ποίηση, Ευριπίδη «Ελένη», που διδάσκεται στην Γ¢ τάξη Γυμνασίου.Στόχος του βιβλίου είναι οι μαθητές να κατανοήσουν όσο το δυνατόν πληρέστερα την υπόθεση και τις ερμηνευτικές ..
14.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21534
ΙΣΤΟΡΙΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας:Πάπαρη ΚατερίναΤο συγκεκριμένο βιβλίο έχει στόχο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μαθήματος της Ιστορίας της Γ’ τάξης Γυμνασίου, προσφέροντας μια συστηματική παρουσίαση των διδασκόμενων ιστορικών περιόδων.Γι’ αυτό, ακολουθώντας την ύλη του σχολικού βιβλίου ..
14.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21512
ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ - ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας:Ντρίνια Θεώνη,Στράτου ΑλεξάνδραΤο συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί βοήθημα για το μάθημα των Κειμένων Νεοελληνικής Λογοτεχνίας της Γ’ Γυμνασίου. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μαθήματος αυτού, το βιβλ..
16.70€
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Model: 4847
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΕκδότης:ΜεταίχμιοΈτος Έκδοσης:2010Σελίδες:528ΙSBN: 978-960-455-847-6Τάξη:Γ' ΓυμνασίουΣυγγραφέας:Γιώργος ΜπίκοςΤο εγχειρίδιο αυτό έχει γραφτεί με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν σε βάθος όσα περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο και να προσφέρει στοι..
14.90€ 17.80€
Brand: ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Model: 55622
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Χ. ΜΠΑΡΛΑΣΤο βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ γυμνασίου και είναι γραμμένο σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Περιέχει: - Συνοπτική θεωρία - Παρατηρήσεις στη θεωρία, στις οποίες στηρίζονται οι απαντήσεις των ερωτήσεων και οι λ..
21.90€ 25.00€
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας: Συλλογικό έργο , Μήτσιου Ελένη , Λαζαρίδης Θεόδωρος , Τουβλατζής ΣωτήρηςΤο τρίτο βιβλίο της σειράς του γυμνασίου από τη Μαθηματική Βιβλιοθήκη. Η σειρά αυτή απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους καλούς μαθητές ,στους απαιτητικούς εκπαιδ..
19.90€ 21.70€
Brand: ΜΠΑΡΛΑΣ Model: 202344
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝΣυγγραφέας: Μπάρλας, Αναστάσιος Χ.Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου και είναι γραμμένο σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου. Περιέχει: - Αναλυτική θεωρία. - Παρατηρήσεις στη θεωρία, στις οποίες στηρίζοντ..
19.50€ 21.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 36892
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας:Καλαβρουζιώτου ΔήμητραΚάθε ενότητα του βιβλίου αυτού έχει χωριστεί στα εξής μέρη:Θέματα της ενότητας: Παρουσιάζονται αναλυτικά όλα τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα, καθώς και θεωρία σχετικά με την παραγωγή λόγου, που περιλαμβάνονται στο σχολικό βιβλίο. ..
14.90€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21521
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφέας:Στράτου ΑλεξάνδραΤο συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί βοήθημα στο σχολικό εγχειρίδιο Νεοελληνική Γλώσσα για τη Γ΄ Γυμνασίου. Η συγγραφή του έγινε με γνώμονα τους διδακτικούς στόχους του μαθήματος και με σκοπό να συμβάλει στην εκμάθηση της νεοελληνικής γλώσσας με τ..
16.70€
Brand: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Model: 35254
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΣυγγραφείς: Νίκος Αντωνάκος - Ιωάννης Βογιατζής - κ.ά. - Γιάννης ΚατωπόδηςΕκδόσεις: Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ)..
9.90€ 14.00€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 22 (2 Σελ.)
Notification...