Μενού
Το καλάθι σας
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟ

Βοηθήματα Ε΄ Δημοτικού, Λυσάρια και Εκπαιδευτικό Υλικό για την Γλώσσα, τα Μαθηματικά, τα Εικαστικά και Εκπαιδευτικό λογισμικό.


Όσον αφορά τις λύσεις των ασκήσεων ο μαθητής θα πρέπει πρώτα να προσπαθεί να λύσει μόνος τους τις ασκήσεις και όπου δυσκολεύεται να συμβουλεύεται τα λυσάρια.

Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 6830
ΑΓΓΛΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΖΗΜΙΑΝΙΤΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΠεριέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...
14.40€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 6276
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣΤο βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε με φροντίδα και ενδιαφέρον για τα παιδιά που βρίσκονται στην Ε' τάξη του δημοτικού, με σκοπό να τους προσφέρει υπεύθυνη και δημιουργική στήριξη στη μελέτη του μαθήματος της Γεωγραφίας. Παράλληλα, απευθύνεται στους συναδέλφους εκπαιδευτ..
11.90€ 14.78€
Brand: ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ Model: 997161
ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣΈνα απαραίτητο βοήθημα για τους μαθητές της Ε' τάξης. Περιέχει την περίληψη κάθε μαθήματος, ερωτήσεις κατανόησης, απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τον σχολικού βιβλίου τον μαθητή και στις ασκήσεις του τετραδίου εργασιών και των ψύλλων αξιολόγησης. Ακόμα, περιλαμβάνει..
14.60€ 17.20€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21070
Γίνομαι άριστος στα Μαθηματικά Ε’ ΔημοτικούΛυκοτραφίτη ΑντιγόνηΤο βιβλίο αυτό είναι γραμμένο σύμφωνα με την ύλη του σχολικού βιβλίου «Μαθηματικά Ε’ Δημοτικού». Είναι δομημένο σε αντίστοιχα κεφάλαια και λειτουργεί παράλληλα αλλά και συμπληρωματικά με αυτά.Βασίζεται στις σύγχρονες μεθοδολογικές προσεγ..
12.50€ 13.90€
Model: 21259
ΓΛΩΣΣΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΑΚΚΟΥΣτο δημοτικό οι μαθητές διδάσκονται όλη τη γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας, ενώ στο γυμνάσιο περιορίζεται δραστικά η διδασκαλία της. Συνεπώς, πρέπει ο μαθητής από το δημοτικό να αποκτήσει σωστές βάσεις στην ορθογραφία, τη γραμματική και ..
12.30€ 13.70€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 6387
ΕΚΦΡΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣυγγραφέας:Δρούλιας Γιώργος Σ.Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει όλα τα είδη λόγου που διδάσκονται στην Ε΄ και στην Στ΄ Δημοτικού και περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις και πολλά θέματα Εκθέσεων για εξάσκηση στην παραγωγή λόγου...
11.90€ 13.75€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 10315
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΈνα βιβλίο που ξεχωρίζει στην κατηγορία Αγωγή του πολίτη - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)!Εκδόσεις Πατάκη - ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Κοινωνική και πολιτική αγωγή Ε΄ δημοτικού - - Το βοήθημα αυτό περιέχει ανά κεφάλαιο: - π..
6.70€ 7.46€
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Model: 4359
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΚατόπιν παραγγελίαςΒΛΑΧΑΚΗΣ Ν. Γ.,ΜΙΧΙΔΗ Α.,ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥΒασικό στόχο της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν η κατάκτηση και η αφομοίωση από τους μαθητές της νέας γνώσης. Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι απαραίτητη η άσκηση του μαθητή μέσα από γραπτές δοκιμασίε..
9.90€ 12.00€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 21075
ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΛΥΝΩ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣυγγραφέας: Λυκοτραφίτη ΑντιγόνηΤο βιβλίο αυτό θα βοηθήσει όλους τους μαθητές της Ε΄ Δημοτικού μα οξύνουν την παρατηρητικότητα και τη μαθηματική τους σκέψη. Μέσα από τη δημιουργική ενασχόληση με την επίλυση προβλημάτων οι μαθητές θα αναπτύξουν ..
12.50€ 13.90€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 4326
ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ Μ'ΟΝΕΙΡΟΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝΓΙΑ Ε ΚΑΙ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΤο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιέχει αναλυτικά τις απαντήσεις των ερωτήσεων και των δραστηριοτήτων του βιβλίου "Με λογισμό και μ’ όνειρο - Ανθολόγιο λογοτεχνικών κειμένων", το οποίο απευθύνεται στους μαθητές των δύο ..
12.40€ 17.76€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 08808
ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ε'-ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣΤο Συντακτικό του Δημοτικού σχολείου είναι μια μεθοδική εργασία που αποσκοπεί να βοηθήσει τον μαθητή να κατανοήσει και να εμπεδώσει τις θεμελιώδεις συντακτικές έννοιες και δομές της γλώσσας μας. Απευθύνεται τόσο στο..
13.90€ 15.62€
Brand: ΠΑΤΑΚΗΣ Model: 5817
ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣυγγραφέας:Καραγιάννης ΒασίληςΤο παρόν βοήθημα, με τίτλο: Ερευνώ και ανακαλύπτω, Ε΄τάξη Δημοτικού, είναι μία πρωτότυπη και μεθοδική εργασία που στοχεύει στην πληρέστερη μελέτη των περιεχομένων του συγκεκριμένου μαθήματος. Απευθύνεται στους μαθητές τ..
9.50€ 10.90€
Brand: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Model: 9497
ΦΥΣΙΚΑ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ + ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΡΕΥΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΗ ύλη του παρόντος βιβλίου είναι χωρισμένη σε μαθήματα, όπως ακριβώς αναμένεται να διδαχθούν σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα, και περιλαμβάνει για κάθε μάθημα:Συνοπτική θεωρίαΠαρατηρήσεις και συμπεράσματα για τα πειράματαΕνδεικτικές απα..
13.00€ 14.61€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)
Notification...