Μενού
Το καλάθι σας
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Καλοκαιρινά Βιβλία

Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28253
ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΠΟ ΤΗ Δ' ΣΤΗΝ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣάκκου, Νίκη , Λυκοτραφίτη, ΑντιγόνηΟ ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι' αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά. Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθ..
8.90€ 9.90€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28221
ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ Α' ΣΤΗ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΛυκοτραφίτη, ΑντιγόνηΟ ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι' αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά. Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθημερινές είναι μια ευκαιρ..
8.90€ 9.90€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28222
ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΣΤΗ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΛυκοτραφίτη, ΑντιγόνηΟ ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι' αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά. Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθημερινές είναι μια ευκαιρ..
8.90€ 9.90€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28223
ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ Γ' ΣΤΗ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΛυκοτραφίτη, ΑντιγόνηΟ ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι' αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά. Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθημερινές είναι μια ευκαιρ..
8.90€ 9.90€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28252
ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣΣάκκου, ΝίκηΤο βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη και με μοντέρνα θεματολογία.Δίνει την ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσχολικής ηλικίας, καθώς συνδυάζει τη χαρά του παιχνιδιού και της δημιουργίας με βασικές έννοιες ..
8.90€ 9.90€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28156
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Τα Προνήπια Στο ΝηπιαγωγείοΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και φιλοδοξεί να γίνει ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.Μέσα από ποικίλες εκπαιδ..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28159
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Τη Β’ Στη Γ’ ΔημοτικούΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ απευθύνεται στα παιδιά που τελείωσαν τη Β’ Δημοτικού και δημιουργήθηκε για να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους.Περιέχει πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρε..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28160
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Τη Γ’ Στη Δ’ ΔημοτικούΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ απευθύνεται στα παιδιά που τελείωσαν τη Γ’ Δημοτικού και δημιουργήθηκε για να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους.Περιέχει πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρε..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28200
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Τη Δ’ Στην Ε’ ΔημοτικούΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ απευθύνεται στα παιδιά που τελείωσαν τη Δ’ Δημοτικού και δημιουργήθηκε για να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους.Περιέχει πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρ..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28158
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Την Α’ Στη Β’ ΔημοτικούΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ απευθύνεται στα παιδιά που τελείωσαν τη Α’ Δημοτικού και δημιουργήθηκε για να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους.Περιέχει πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για ατέλειωτες ώρ..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28201
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Την Ε’ Στη ΣΤ’ ΔημοτικούΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ απευθύνεται στα παιδιά που τελείωσαν τη Ε’ Δημοτικού και δημιουργήθηκε για να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους.Περιέχει πρωτότυπες και διασκεδαστικές δραστηριότητες για ατέλειωτες ώ..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28157
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα Από Το Νηπιαγωγείο Στην Α’ ΔημοτικούΤο βιβλίο αυτό της σειράς ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑ είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και φιλοδοξεί να γίνει ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.Μέσα από ποικίλες ε..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28125
Συναρπαστικές διακοπές από τα Προνήπια στο ΝηπιαγωγείοΑγαπητοί γονείς,Ο ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι’ αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά.Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθημερινές είναι..
8.90€ 9.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28085
Συναρπαστικές διακοπές από τη Γ στη Δ ΔημοτικούΑγαπητοί γονείς,Ο ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι’ αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά.Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθημερινές είναι μια ευ..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28086
Συναρπαστικές διακοπές από τη Δ στην Ε ΔημοτικούΑγαπητοί γονείς,Ο ελεύθερος χρόνος για το παιδί είναι πλέον σπάνιος, γι’ αυτό και πολύτιμος. Χρειάζεται, επομένως, να αξιοποιείται δημιουργικά και εποικοδομητικά.Οι καλοκαιρινές διακοπές, το Σαββατοκύριακο, οι ελεύθερες ώρες τις καθημερινές είναι μια ε..
10.90€ 12.70€
Brand: ΣΑΒΒΑΛΑΣ Model: 28088
Συναρπαστικές διακοπές από τη ΣΤ Δημοτικού στην Α ΓυμνασίουΤα βιβλία της σειράς ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ, μέσα από ευχάριστα και ψυχαγωγικά παιχνίδια γνώσης, σταυρόλεξα, ακροστιχίδες, ανέκδοτα, παροιμίες, γρίφους και σπαζοκεφαλιές, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για την επανάληψη και την εμπέδωση των βασ..
10.90€ 12.70€
Εμφάνιση 1 έως 16 από 25 (2 Σελ.)
Notification...