Μενού
Το καλάθι σας
This is the Header Notice module, use it for quick important messages such as promotions or cookie notices.

Farazi:Ο Υποθετικός Λόγος στην Τουρκική–Πράξη και Θεωρία

Farazi:Ο Υποθετικός Λόγος στην Τουρκική–Πράξη και Θεωρία
-15 %
Farazi:Ο Υποθετικός Λόγος στην Τουρκική–Πράξη και Θεωρία

Farazi:Ο Υποθετικός Λόγος στην Τουρκική–Πράξη και Θεωρία

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΧΑΣΑΝ ΚΑΪΛΗ
ΤΥΠΟΣ:
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ:
B1 B2
SKU:10-002-000
ISBN:978-6188-144-19-4
ΣΕΛΙΔΕΣ:
73

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

To Farazi: Ο Υποθετικός Λόγος στην Τουρκική – Πράξη και θεωρία, είναι ένα το εγχειρίδιο όπως υποδηλώνεται και στον τίτλο του το οποίο αποτελεί μια αναλυτική παρουσίαση του υποθετικού λόγου της Τουρκικής γλώσσας. Απευθύνεται σε σπουδαστές της τουρκικής γλώσσας, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν μια πλήρη εικόνα του πώς εκφράζεται ο υποθετικός λόγος στην Τουρκική. Αποτελείται από δύο βασικά μέρη:

Το πρώτο μέρος αποτελείται από πέντε μαθήματα καθένα από τα οποία εστιάζει σε μια πτυχή του φαινομένου με περιστάσεις της καθημερινής ζωής οι οποίες παρουσιάζονται με σύγχρονη γλώσσα.

Το δεύτερο μέρος αποτελεί μια συνολική περιγραφή του φαινομένου. Τα βασικά μέρη ακολουθούνται από δύο παραρτήματα που έχουν σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα χρήσης του εγχειριδίου αυτόνομα για όσους το επιθυμούν.

Το πρώτο παράρτημα έχει τις λύσεις των ασκήσεων και το δεύτερο ένα γλωσσάρι με τις λέξεις, τις εκφράσεις και τους ιδιωματισμούς που χρησιμοποιούνται στα κείμενα και τις ασκήσεις και μπορεί να δυσκολέψουν τους σπουδαστές.

Αποτελεί την πρώτη στοχευμένη μελέτη στην ελληνική βιβλιογραφία που επιχειρεί να παρουσιάσει κάποιο φαινόμενο της τουρκικής σε όλο του το εύρος.

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
  • Stock: 1
  • Brand: perugia
  • Model: 144194
  • Weight: 200.00
  • SKU: 1
  • ISBN: 9786188144194
Products Sold: 1
Product Views: 684
10.80€
12.72€
Notification...